capgros.com

Baron demana a la Generalitat que rectifiqui la propaganda sobre el Port de Mataró

El primer secretari del Partit Socialista de Catalunya (PSC) de Mataró, Joan Antoni Baron, ha demanat a la Generalitat de Catalunya que rectifiqui la propaganda publicitària sobre el Nou Pas de Ponent del Port de Mataró, per ser “electoralista” i per no emmarcar-se a la realitat. El regidor de l'Ajuntament de Mataró sol·licita que a la nova propaganda també hi sigui present el consistori i que “s'expliqui als ciutadans i a les ciutadanes de Mataró les coses tal com són”.

Baron considera una gran falta i no un descuit involuntari que en la propaganda no s'esmenti la tasca feta per l'Ajuntament en aquesta obra i recorda a la Generalitat que el govern municipal va aportar en diferents fases fins a 489 milions de pessetes al pressupost del projecte.

El polític mataroní també qualifica l'actuació del govern català de “barroera i barata” i comenta que li recorda l'estil de la dreta espanyola. Finalment, acusa al Conseller en Cap, Artur Mas, de “jugar brut i actuar a la desesperada”.

El Nou Pas de Ponent del Port de Mataró va ser inaugurat conjuntament pel Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, i per l'alcalde Mataró, Manuel Mas, el passat 20 de juliol.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive