capgros.com

Baron afirma que l'oferta del PSC a ERC "és sincera"

El primer secretari del PSC de Mataró valora positivament la possibilitat que el grup municipal republicà s'incorpori al govern de coalició entre socialistes i ecosocialistes. Precisament els caps de llista del PSC i ICV-EA es van trobar el dia 28 per començar les converses entre les dues formacions.

"Hem d'anar alerta amb els temes identitaris", ha afirmat Joan Antoni Baron. El primer secretari del PSC de Mataró marcava d'aquesta manera els límits de la negociació amb ERC, davant l'oferta que li ha fet el PSC d'entrar a formar part del govern municipal. "Segurament no tindrem tantes diferències quan ens posem a parlar de llengua, però fins ara només hem sentit a Civit parlar d'això i dins el programa d'acció de govern hi ha moltes altres qüestions que caldrà confrontar per trobar els punts en comú", ha dit Baron. El representant socialista també ha volgut subratllar que l'oferiment a ERC "és sincer" i no "de cara a la galeria".

Trobada entre Mas i Graupera
Baron ha assegurat que el cartipàs municipal no s'acabarà de configurar fins pocs dies abans de la constitució del nou Ajuntament que serà el pròxim dia 14 de juny. Tantmateix ha dit que les converses amb els seus possibles socis de govern –ICV-EA i ERC– no seran sobre carteres sinó sobre programes. "No volem que el govern sigui un regne de taifes, sinó que hem de redactar un programa en el que tothom es pugui sentir còmode", ha dit. En aquest sentit el PSC està en sintonia amb les declaracions del cap de llista ecosocialista Jaume Graupera que abans de començar a negociar amb el PSC ha reclamat en declaracions a capgros.com que ICV-EA no vol "un canvi de cromets", sinó incidir en la manera de fer política. Precisament Graupera i Manuel Mas celebren avui mateix una trobada informal que servirà de presa de contacte entre les dues formacions polítiques.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive