Els Girasols, un dels quadres recreats per la comparsa guanyadora de la Rua de Carnestoltes. Fotos: R. Gallofré
Els Girasols, un dels quadres recreats per la comparsa guanyadora de la Rua de Carnestoltes. Fotos: R. Gallofré

Aquestes són les comparses guanyadores del carnestoltes mataroní

La comparsa 'Retrats', que recreava quadres emblemàtics de grans pintors, va rebre el primer premi, dotat amb 1.500 euros

La Rua de Carnestoltes de Mataró va treure milers de persones als carrers ahir dissabte, en una jornada festiva que presentava nou recorregut i altres novetats. Com cada any, un dels moments més esperats va ser el dictamen del jurat per decidir quines eren les millors de les 10 comparses que es presentaven oficialment al concurs. Aquí podeu veure les fotos de l'esdeveniment. 

El primer premi va ser per a Retratats, una comparsa de particulars (és a dir, que no tenia cap entitat al darrere) integrada per 21 membres. El jurat va guardonar-la per l'originalitat i també per la seva resolució molt aconseguida: cada un dels membres anava disfressat de quadre emblemàtic d'un artista famós, com ara el Crit de Munch o els Girasols de Van Gogh, entre d'altres. 

'Retratats', la comparsa guanyadora de la Rua del Carnestoltes de Mataró. Fotografies: Romuald Gallofré
'Retratats', la comparsa guanyadora de la Rua del Carnestoltes. Fotografies: Romuald Gallofré

El premi estava dotat amb 1.500 euros (enguany una de les novetats era l'augment de la dotació dels guardons). El segon premi a millor comparsa gran va ser per a l'Associació Cabrera és espectacle, que van presentar la comparsa 'Egipte és espectacle', inspirant-se en la cançó 'Dark Horse' de Katy Perry, el videoclip de la qual és precisament una peculiar recreació de l'antic Egipte.

e47eab47 c766 4458 9e1a 5ea579b3d0b8

La comparsa guanyadora del segon premi

Finalment, el tercer premi va ser per a Drac Mas, del Centre de Formació i Prevenció Sant Jordi, amb una comparsa encapçal·lada pel gegant que els infants del CRAE van crear durant el confinament. 

La comparsa guanyadora del tercer premi

La comparsa 'Junts és possible', premi especial del Jurat

Pel que fa al premi a lamillor comparsa familiar, va ser per a 'Essència de Venècia', que va transportar els espectadors a la ciutat que té el carnaval més famós d'Europa. El premi especial del jurat ha va recaure en la comparsa Junts és possible de Llar Nova de la Fundació Llars Amistat que ha volgut fer un homenatge i agraïment a tot el col·lectiu sociosanitari en primera línia de foc durant la pandèmia. 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive