Desvetllament: “Aquest any hi haurà Santes i seran les més especials”.  Foto: R.Gallofré
Desvetllament: “Aquest any hi haurà Santes i seran les més especials”. Foto: R.Gallofré

“Aquest any hi haurà Santes i seran les més especials”

El regidor de Cultura Xesco Gomar posa els Reis d’exemple i assegura que en la mateixa línia aquest any hi haurà Festa Major, Tres Tombs i Carnestoltes

Aquest 2021 Mataró no es quedarà sense Santes, com va passar el 2020. Aquest és l’anunci estrella del regidor de Cultura Xesco Gomar que en una entrevista a Mataró Audiovisual va posar d’exemple la reversió del cicle de Reis (quan el Campament Reial i un programa televisiu va substituir la Cavalcada) de com aquest any es podran mantenir cites importants del calendari.

Xesco Gomar, al magazine El Mirador va ser taxatiu anunciant que “hi haurà Santes, hi haurà Tres Tombs i hi haurà Carnaval”. El regidor assegura que Cultura “programarà, projectarà i provocarà activitats a la ciutat” sense especificar-ne detalls “ja veurem com ho fem”. Sí que anticipa que “jo crec que les d’aquest any seran Les Santes més especials” i que “no seran com sempre però aquest any no tenim excusa: tenim temps, tenim gent i tenim pressupost”. Respecte la Festa Major de Les Santes va anunciar “espais de debat de la ciutadania sobre el model” de la Festa Major i va assegurar que “mentre jo sigui regidor de cultura, la col·laboració entre públic i privat serà la manera de treballar, hem d’entendre que quan proposem activitats culturals fan falta empreses locals que hi inverteixin”. 

La roda de premsa de presentació del Mataró s'enlaira, amb els regidors Gomar i Pérez

La roda de premsa de presentació del Mataró s'enlaira, amb els regidors Gomar i Pérez

A tenor de les declaracions de Gomar, doncs, Mataró tindrà en les properes setmanes Tres Tombs i Carnaval amb un format similar a l’anticipat per Nadal: “hi haurà Carnestoltes igual que han vingut els Reis a la ciutat”. En Pellofa i la resta d’actes, doncs, poden tendir al format audiovisual ja que les dates carnestoltenques coincidiran amb el pic assistencial de la tercera onada de Covid-19.


Vol que el Campament es mantingui

Xesco Gomar va ser a Mataró Audiovisual per fer una valoració triomfal del Campament Reial, una aposta que va defensar que tingui continuïtat els anys vinents, encara que es pugui recuperar la Cavalcada. “Si el govern em deixa, apostarem perquè es mantingui i perquè es completi, amb el Campament però també activitats al voltant que pot ser la mateixa Fira de Nadal o un pessebre vivent”, va anticipar Gomar.

Comentaris (10)

raspa Fa 6 mesos
SI cap problema als Tres Tombs traurem a l'alcalde a beneir.!!!!!!!!!!!
Juan Fa 6 mesos
Bon grup, per fer crítica, de pena.
Mar Fa 6 mesos
Donçs si teniu presupost per tot aixo perque pujeu els impostos en el ciutadans i amb el temps que estem vivin!!! Molta barra sro bote
Jordi Fa 6 mesos
Hi ha tantes coses preocupants i pendents que es vergonyós que vulgui vendre festes i saraus. Dediqui ei seu temps i el sou que guanya a coses importants i necessàries. Les festes ara estan a la cua.
MANEL Fa 6 mesos
IRRESPONSABILIDAD, VENDEDORES DE HUMO, ELECTORALISTAS, como se pueden decir estas barbaridades con la gente muriendose por el covid, ingresos por contagios, falta de policia y NINGUNA SEGURIDAD No funciona en absoluto el poder comunicarse con el ayuntamiento, sepe, limpieza... FIESTAS ? Lo que el ciudadano quiere es QUE LAS COSAS FUNCIONES,SE LE ATIENDA Y LE SOLUCIONEN PEQUEÑOS O GRANDES PROBLEMAS . YA VENDRAN FIESTAS Y CELEBRACIONES
Andrés Fa 6 mesos
Estos son la clase de políticos,nos tratan como menores de edad y ya somos mayores y no nos puede engañar con palabras y comentarios irreales.estamos en una situación muy grave con familiares y amigos pasándolo mal y otros muertos por este virus maldito y ellos intentando sacar votos pero a mi no me engaña tengo demasiados años.
Georgina Fa 6 mesos
Com a sanitaria m'indigna que pensin ara en Tres Tombs, carnestoltes... Hi ha coses molt més importants en aquest moment. Aquest home viu en el món de yupi. Que es passi per un hospital...
anonimus Fa 6 mesos
Com pot dir que "tenim pressupost" i apujar impostos. Increible! El que tenen es "barra".
Gran preocupació Fa 6 mesos
Em sembla que a molts mataronins el que menys els preocupa en aquests moments són els Tres Tombs, el Carnestoltes i les Santes. Si volem una ciutat millor, els regidors que es preocupin més per l'ordre de la ciutat, l'incivisme i la delinqüència. Si fan això, ens faran contents. Gràcies.
Jordi Fa 6 mesos
Ara ja sabem perquè és la pujada d'impostos, mentrestant, merda al carrer i robatoris a dojo.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive