El TecnoCampus, sense estudiants durant el confinament pel coronavirus. Foto: R.Gallofré
El TecnoCampus, sense estudiants durant el confinament pel coronavirus. Foto: R.Gallofré

Ajuts a la matrícula al TecnoCampus per situacions derivades de la Covid-19

El centre universitari de Mataró destina 500.000 euros en suport als estudiants que acreditin situacions de dificultat derivades de la pandèmia

El TecnoCampus de Mataró ha posat en marxa un programa d'ajuts per a la matrícula per a situacions derivades de la crisi del Covid-19. El programa per als seus tres centres universitaris tindrà una dotació de 500.000€, dels quals se n’assignen en primera instància 200.000 per a la matrícula de setembre.

Les sol·licituds es tramitaran mitjançant un formulari web que s’activarà properament. Els requeriments per optar a aquests ajuts es basaran en criteris de renda 2019 i en el fet d’acreditar situacions econòmiques de dificultat derivades del Covid-19.

Una comissió nomenada pel Patronat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme analitzarà els casos i concedirà ajuts d'entre el 25% i el 50% de l'import de la matrícula, tant de nou accés com d'estudiants ja matriculats el curs 19-20. De cara a 2021, la voluntat és mantenir aquesta línia amb la resta de recursos per a contingències sobrevingudes del Covid-19, en els pagaments ajornats de matrícula en el transcurs de la segona meitat de l’any acadèmic.

Mantenint la distància de seguretat a la Selectivitat, al TecnoCampus de Mataró. Foto: R.Gallofré

Mantenint la distància de seguretat a la Selectivitat, al TecnoCampus de Mataró. Foto: R.Gallofré

Aquest programa es posa en marxa gràcies a la dotació de fons prevista en el Pla de reconstrucció social i econòmica de la ciutat aprovat per l’Ajuntament de Mataró, a més de recursos propis de la Fundació, en línia amb els seus ja tradicionals programes de beques i ajuts a estudiants.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive