Exemple del projecte que portaran a terme.
Exemple del projecte que portaran a terme.

Així serà la pista polivalent coberta del barri de Cerdanyola

Estarà llesta al 2019 i servirà per a usos esportius i cívics.

L'Ajuntament de Mataró ha presentat aquest dilluns, dia 15, el projecte que ha de desembocar en una nova pista polivalent coberta per al barri de Cerdanyola, just a la zona esportiva on hi ha el Municipal Camí del Mig. L'alcalde, David Bote, i el regidor d'equipaments, Miquel Àngel Vadell, han mostrat aquesta nova pista, que comptarà amb un espai cobert de 45x35 metres i una superfície de 1.575m2 on hi haurà dues pistes de bàsquet i una pista transversal de futbol sala o i handbol. L'equipament es completarà amb quatre cistelles de bàsquet, dues porteries, dos lavabos públics i un magatzem per als veïns. "És una reivindicació històrica del barri i dels veïns que per fi es posa en marxa", ha defensat Vadell. Per la seva banda, l'alcalde ha recordat que es "guanya un equipament també social, pensat per fer esdeveniments de tot tipus i que servirà per cohesionar el barri". En aquest sentit, l'aforament de l'equipament per aquests actes és de poc més de 3.000 persones.

La pista tindrà una entrada pel carrer de l'Estadi, que també està previst que "es reurbanitzi" per integrar-se de manera total a aquest espai esportiu on, ha recordat el regidor, també s'està arreglant la zona de petanca. La idea inicial és la d'ampliar la vorrera del carrer de l'Estadi ajustant el límit de la parcel·la a la tanca de la pista. El mòdul de servei annex a la zona és on hi haurà els dos lavabos i el magatzem d'uns 20 metres quadrats, ambdós equipaments preparats per fer-se servir de manera independent a la pista.

El projecte té un pressupost previst de 934.772,79 euros on s'inclou l'escomesa d'aigua que assumirà Aigües de Mataró i que era una acció ja contemplada al Pla d'Actuació Integral de Cerdanyola. Les obres del nou equipament tindran una durada de nou mesos, que començaran un cop el projecte superi els tràmits d'aporovació, informació pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora.El projecte s'ha presentat ja a la Comissió Informativa de  Gestió de l'Espai Públic i està previst que es porti a aprovació en junta de govern local aquest mes d'octubre.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive