capgros.com

521 estudiants de Mataró s’examinaran de les proves d’accés a la universitat

Entre les novetats de la selectivitat destaca una prova oral de la llengua estrangera

521 estudiants de segon de batxillerat s’examinaran, entre demà 17 de juny i dijous dia 19, de les proves d’accés a la universitat. Els examens de la Selectivitat es faran, a Mataró, a l’IES Miquel Biada, a l’Escola universitaria Politécnica de Mataró i a l’Escola Universitaria del Maresme.

Dels alumnes que es presentan a la selectivitat, 213 procedeixen de centres públics, mentre que 308 han cursat estudis en centres concertats. Del total d’alumnes que faran les PAU, 162 provenen de l’itinerari de ciències de la naturalesa i la salut, 186 han estudiat humanitats i ciències socials, 133 de tecnología i 40 de l’itinerari d’arts.

Entre les novetats de les proves d’aquest any destaca la incorporació d’una prova de comprensió oral de llengua estrangera obligatoria que fins l’any passat només servia per pujar nota i que en aquesta ocasió serà puntuable.

Per aprobar les proves d’accés a la universitat cal una nota mínima de 4. En el càlcul final de la nota, el 60% correspone a la mitjana de l’expedient acadèmic i el 4% restant correspon al resultat de les PAU. Els resultats de la Selectivitat es podran conèixer a partir del 2 de juliol a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya. La llista detallada de les PAU estarà disponible als centres de secundària a partir del dia 4 de juliol.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive