L'alcalde David Bote signa l'article 'Per 40 anys més...'
L'alcalde David Bote signa l'article 'Per 40 anys més...'

Per 40 anys més...

L'alcalde de Mataró, David Bote, celebra amb aquest article els 40 anys de Capgròs

patrocini 40aniversari
 

Segurament el periodisme més difícil és el periodisme de proximitat. Explicar, informar, donar a conèixer el que passa en el nostre entorn immediat és un ofici fet per professionals del periodisme complicat perquè els protagonistes de les notícies són a tocar i la majoria de les vegades coneguts o més que coneguts, però al mateix temps les “fonts d’informació” també estan més a l’abast: la veïna de la cantonada, el forner o el metge per posar-ne uns exemples.

El Capgròs celebra 40 anys fent-nos arribar el batec de la ciutat, què passa a l’Ajuntament, quines festes se celebren als barris, com va aquell equip esportiu, què diu l’escriptora que ha tret un llibre, quins artistes es poden veure als museus, com es mouen les entitats veïnals... tot això si no fos pel periodisme de proximitat que exerceixen els mitjans locals no ens arribaria.

A Mataró tenim una llarga tradició de mitjans locals que han arrelat entre la ciutadania. Desitjaríem que aquest sector es mantingués fort pel bé de la comunitat, perquè una opinió pública informada esdevé una comunitat més crítica i més connectada. Per als polítics aquesta mirada pròxima ens va molt bé per arribar a tothom i, evidentment, no ens escapem del seu control, ens demanen comptes de les nostres decisions i dels serveis públics que estan a les nostres mans i que afecten als veïns i veïnes.

En 40 anys han passat moltes coses, i el Capgròs sempre hi ha estat. Hi ha hagut moments més complicats que altres i entrebancs, però malgrat tot aquí esteu i sou història i formeu part de l’ideari mataroní.

Moltes felicitats i per 40 anys més!!!

Comentaris (5)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive