Indicador de Zona Blava a Mataró.
Indicador de Zona Blava a Mataró.

30 minuts gratuïts als pàrquings municipals i a la zona blava per Nadal a Mataró

La promoció permet gaudir de 30 minuts d’aparcament gratuït per estades superiors a 1 hora, els divendres de 17 a 20 hores, i els dissabtes, diumenges i festius d’obertura comercial les 24 hores

Durant la campanya de Nadal i de rebaixes es podrà aparcar gratuïtament durant 30 minuts als pàrkings municipals i a la zona Blava. La promoció que duu a terme l'Ajuntament ofereix mitja hora d'aparcament gratis per estades superiors a 1 hora, els divendres de 17 a 20 hores, i els dissabtes, diumenges i festius d’obertura comercial les 24 hores.

La campanya s'aplica a les 800 places que sumen els aparcaments municipals de la plaça de les Tereses, plaça de Granollers i Espai Firal-Parc Central. També serà gratis aparcar durant 30 minuts a les 811 places de zona blava, sempre que les estades siguin superiors a 1 hora.

El pagament s'ha de fer a través de l'APP de Blinkay per poder-se acollir a la promocio, que és vàlida per un sol ús al dia per matrícula, els divendres tarda i els dissabtes. La campanya s’inicia aquest divendres 25 de novembre fins al 30 de gener i és el tercer any que es pot gaudir.

PUMSA, gestor dels aparcaments municipals i de la zona blava, també ofereix durant tot l’any vals d’aparcaments als comerços de Mataró a preu reduït perquè pugin premiar la fidelitat dels seus clients i facilitar la compra en els seus establiments. Aquests vals de descompte se sumen als 30 minuts gratis de la promoció de Nadal i Rebaixes als aparcaments municipals.

Comentaris (1)

Mataroní empipat Fa 12 dies
30 minuts? trigues 5 minuts en aparcar i sortir del parking. Altres 5-10 minuts en arribar a on vols i comprar el que vols a contra-rellotge abans de tornar corrent al parking abans de que passin els 30 minuts. Un altre pressa de pel ara que s'acosten eleccions. El que mes em dol es que ens prenen per babaus.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive