Lliurament del xec a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer
Lliurament del xec a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer

23.600 euros per als malalts d'Alzheimer i els seus familiars

La recaptació de Mataró Camina per l'Alzheimer, on hi van participar més de 3.300 persones, es destinarà a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer

L'Hotel Atenea Port de Mataró va acollir l'acte de lliurament del xec solidari de la recaptació de Mataró Camina per l'Alzheimer, que es va celebrar el 26 de setembre passat. La recaptació va ser de 23.600 euros, que es destinaran a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer. 

Durant el sopar celebrat el 19 de novembre, el president de l'associació Mataró Camina, Josep Maria Spá, entitat organitzadora de la Caminada, va fer el lliurament del xec a la presidenta de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer,  Maria Àngels Fradera.

A la caminada hi van participar 3.314 persones, i amb les donacions recollides es podrà millorar la qualitat de vida dels pacients d'Alzheimer i de les seves famiílies. 

A l'acte van assistir l'alcalde de Mataró David Bote, membres de les empreses patrocinadores i diferents representants i col·laboradors de la Caminada, mitjans de comunicació i molts voluntaris que no es van voler perdre l'acte final.,

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive