Un moment del derbi Boet UEM
Un moment del derbi Boet UEM

10 mesos d'obres per renovar la pista i la coberta de l’Eusebi Millán

L’Ajuntament ha d’adjudicar el projecte de rehabilitació del pavelló del Pla d'en Boet en les properes setmanes

Canviar l’actual coberta de fibrociment per una de nova i sostenible, convertir-lo en un equipament més eficient ecològicament parlant, instal·lar-hi plaques fotovoltaiques en un futur i renovar-ne la pista i altres elements. Aquesta seria la llista de propòsits del projecte de rehabilitació del pavelló Eusebi Millán de Mataró que actualment està en procés de licitació. En les properes setmanes es coneixerà amb detall l’empresa, el calendari d’obres i la quantia exacta d’una intervenció d’envergadura per l’Ajuntament Mataró que rondarà els 1.490.000 euros. La millora de l’equipament era una reivindicació dels seus usuaris i un dels objectius a enfilar a nivell municipal per aquest 2022.

La renovació del paviment del Millán comença a caminar. De moment s’ha tret a licitació pública el projecte que preveu una durada d’obres de 10 mesos, inicialment. L’Ajuntament de Mataró no pot estimar encara ni el calendari previst de les obres (quan podrien començar) ni quines serien les solucions provisionals a adoptar per part dels clubs que hi desenvolupen la seva activitat. A l’intervenir-se sobre el paviment i la coberta, durant la major part de les obres la pista poliesportiva no es podrà fer servir.

Retirar el fibrociment i instal·lar parquet flotant

Les obres de l’Eusebi Millán consistiran en la substitució de l’actual coberta de fibrociment i amb un nou paviment de parquet flotant. Igualment es millorarà la instal·lació a efectes d’eficiència i instal·lacions. La substitució del paviment estava inclosa al pressupost del 2018 però des de la Direcció d’Esports es va assenyalar la necessitat d’intervenir primer a la coberta, per solucionar problemes d’humitats i goteres, abans de renovar el terra de la pista. En clau d’eficiència energètica, les obres inclouen millorar la il·luminació natural, l’aïllament i reduir la demanda energètica amb la nova il·luminació que s’instal·larà. Es preveu també en un projecte posterior (no inclòs per tant en aquest pressupost) una instal·lació de plaques fotovoltaiques sobre la coberta de la pista annexa., 

El Millán substituirà el paviment sintètic de la pista actual per un parquet flotant. Totes aquestes actuacions milloraran el consum energètic de l’equipament i han d’augmentar el confort dels  usuaris del pavelló.

 

Comentaris (6)

CANPIXA Fa 9 mesos
Això és CanPixa. Sort que podran anar a jugar a Llavaneres mentrestant! Quina sort tenen
Carme Fa 10 mesos
I el Josep Mora? Goteres eternament.
Pepet Fa 10 mesos
La pista del pabelló esportiu, la gespa dels campa de futbol, el carril bici...... I ARREGLAR ELS CARRERS I LES BORERES DE MATARÓ QUAN ?? Hi han mooolts i mooolts carrers que fan veritable pena. Quam vas amb el cotxe, sembla la muntanya rusa dela forats que hi han. Alguns d'ells fa 70 anys que no s'han tocat. Una autèntica vergonya. Mataró cada dia pitjor i més deteriorada.
Jordi Fa 10 mesos
Esperem que els amics del Bote, no busquin una empresa com la que remodela el Camí Ral.. Si es així:amics del Boet fins el 2023 no veureu bàsquet.. Anims
Viles Fa 10 mesos
El Boet com que son Tres Viles, no tindrà problema per jugar els seus partits i entrenaments a alguna d'aquestes Viles, mentre durint les obres, no??
rius Fa 10 mesos
per adjudicar i afavorir als amiguetes com ningú fa bé aquest ajuntament oi?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive