Mataró Camina per l'Alzheimer
Mataró Camina per l'Alzheimer

capgros.com

Mataró Camina per l’Alzheimer celebra la seva XII edició amb tres recorreguts diferents

L’objectiu d’aquesta trobada és conscienciar i sensibilitzar totes les persones sobre la malaltia neurodegenerativa de l’alzheimer

Mataró Camina per l’Alzheimer celebra el proper 29 de setembre la seva XII edició amb tres recorreguts diferents. L’objectiu d’aquesta trobada  és conscienciar i sensibilitzar totes les persones sobre la malaltia neurodegenerativa de l’alzheimer.  Com en la darrera edició, tothom pot participar-hi perquè hi ha tres recorreguts de diferents nivells. Aquesta caminada solidària forma part del programa ‘Mou-te amb Cor’ que aglutina totes les activitats esportives solidàries que es fan a Mataró.

Diumenge 29, a partir de les 8h des del Parc Central

Les inscripcions es poden fer a diferents punts de la ciutat com el Mataró Parc, el Carrefour, l’Escola Cor de Maria, a la plaça de Santa Anna, al Centre de Dia del carrer Carlemany, a Esports Discovery i a les oficines de l’Associació de Familiar Alzheimer Maresme, al carrer Sant Pelegrí. Els preus són: adults (majors de 12 anys) 9 €, infantils 5 € (menors de 12 anys)

Aquests són els recorreguts disponibles:

Recorregut A (15 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí. Passant per Mataró Parc, Hospital, Cementiri les Valls, Camí de la Cornisa, Barri de la Pujada, Argentona, C60, Font de Can Met, carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista de Hockey i arribada al Nou Parc Central sobre les 13 hores aprox.

Recorregut B (12 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí. Passant per Mataró Parc, Hospital, Cementiri les Valls, Camí de la Cornisa,Mas Cabanyes,Argentona,C60, Font de Can Met, Carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista de Hokey i arribada al Nou Parc Central sobre les 12 hores aprox.

Recorregut C (4 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 9 hores del matí. La Riera, Pl Santa Anna, La Rambla, Cargol, Passeig Marítim, Pl Jordi Capel, Sant Pelegrí, Santa Maria i Riera Amunt fins l’arribada al Nou Parc Central (Circuit habilitat a gent amb cadira de rodes o poca preparació física).

La cita està organitzada per l’Associació Familiars Alzheimer, amb el suport de l’Ajuntament.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive