Vilassar de Mar i Cabrera fusionen les seves rues de Carnaval
Vilassar de Mar i Cabrera fusionen les seves rues de Carnaval

Vilassar de Mar i Cabrera fusionen les seves rues de Carnaval

Els dos ajuntaments veïns fan pinya i tindran com a novetat d’aquest 2024 una sola rua més potent que començarà a Cabrera i acabarà a Vilassar

Vilassar de Mar i Cabrera de Mar són localitats germanes i veïnes. Es toquen i tenen molta relació en comú. Precisament per això els dos ajuntaments han decidit unir esforços i innovar els seus carnavals amb una aposta en comú: una sola rua, més potent, per a tots dos municipis. La resta de Carnaval se’l farà Vilassar a la seva i Cabrera tres quarts del mateix. Però la rua, l’acte més participatiu, serà més potent i reforçada gràcies al fet de compartir-la. Lògicament passarà per tots dos pobles. 

Vilassar de Mar i Cabrera de Mar celebraran conjuntament la rua de Carnaval per fer-la encara més gran.  Enguany, la rua comptarà amb un tram tranquil, amb menys estímuls sonors i visuals, al tram del carrer Colom entre Torrent del Porxo i Enric Granados, per fer possible que les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional puguin gaudir de la rua. La plaça Tarradellas serà l’escenari on es farà l’exhibició final de les comparses i el lliurament de premis i comptarà amb una disco mòbil i foodtrucks per amenitzar el final de festa.

La rua, al detall

 • La rua començarà a les 18 hores de Cabrera de Mar, tindrà el següent recorregut: avinguda Burriac, passeig de Montserrat i passeig de Colon, de Cabrera de Mar, i el carrer Cristòfol Colom, av. Montevideo, carrer Mestral i plaça Tarradellas, de Vilassar de Mar
 • Totes les comparses que hi vulguin participar i optar a premi hauran de comptar amb un mínim de vuit components i inscriure's, abans de l’1 de febrer, al registre general de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
 • Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.400 €: 700 €, 600 €, 500 €, 400 € i 300 € a les cinc millors comparses; un premi de 200 € a la millor reina; un premi Toni Linares per a la millor carrossa format per una escultura i 700 €, i un premi a la simpatia. 
 • Tots els premis seran acumulables, i cada comparsa inscrita, que realitzi i finalitzi el recorregut de la rua, rebrà una aportació de 200 €, que haurà de justificar. 
 • El jurat puntuarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de la comparsa.

Per a més informació, les bases i la documentació necessària a presentar es troben disponibles al web dels dos ajuntaments organitzadors: vilassardemar.cat i cabrerademar.cat.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive