Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó  ja tenen refugi al Maresme
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó ja tenen refugi al Maresme

Els Urdangarín ja tenen refugi al Maresme

La revista Vanitatis assegura que Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín passen els permisos penitenciaris del condemnat pel cas Nóos a Cabrils

Un mes després que transcendís que l’Infanta Cristina de Borbó i el seu marit Iñaki Urdangarín buscaven establir-se a Mataró en motiu dels permisos penitenciaris de l’antic Duc de Palma, la mateixa revista que ho va publicar llavors, Vanitatis, assegura que finalment és Cabrils el municipi maresmenc que acull al gendre i la germana del Rei.

Vanitatis publica que els Urdangarín gaudeixen de refugi en una casa d’uns amics a Cabrils citant “fonts del seu entorn més proper” i emmarquen la recerca d’aquesta llar al Maresme en la voluntat de la parella d’esquivar la pressió mediàtica en motiu dels permisos penitenciaris d’Iñaki Urdangarín. 

La pista d’aprofitar cases d’amistats de la parella ja és la que havia estirat la capçalera per ubicar prop de Mataró el centre d’operacions de la família. Posteriorment a aquella primera publicació de Vanitatis, però, l’advocat de la família Mario Pascual Vives va negar la informació avançada per aquest mitjà, de la que es podia desprendre una intenció d’instal·lar-se a Mataró de forma permanent. També tot plegat podia ser una possible operació de distracció de l'interès mediàtic que va suscitar. 

Cal recordar que Cabrils és un dels municipis amb la renda per càpita més alta de Catalunya i tot l'Estat. 

Panoràmica de Cabrils. Foto: friviere

Panoràmica de Cabrils. Foto: friviere

Els permisos d'Urdangarín

L'exduc de Palma compleix una pena de presó de cinc anys i 10 mesos pel cas Nóos, però des de principis de setembre se li ha concedit el tercer grau i prèviament ja ha gaudit de diversos permisos penitenciaris. Els primers cops que Urdangarín sortia en període permès de la presó, la família es retrobava a Vitòria però van canviar la capital basca per Catalunya mirant de buscar una major intimitat.

Els fills de la parella tenen arrelament a Barcelona, on havien viscut en un complexe de luxe abans que esclatés el periple judicial en contra d’Urdangarín. El que també va ser jugador del Barça d’handbol està pendent en les properes setmanes d’una possible revisió de la seva situació penitenciària, que podria mutar a un tercer grau de semillibertat. La seva dona, mentrestant, l’espera en algun punt de Cabrils.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Josep Fa 2 anys
Com més lluny millor. No es cap ventatge tenir-los aprop. Encara tindrem mes fatxes voltant pel poble.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive