Els arqueòlegs que treballen al jaciment del Veral de Vallmora a Teià han trobat un segell (6,5x3,5cm) de plom d'època romana (primer quart del segle II d.C). Aquest segell es caracteritza per la inscripció que conté: Epictetilip Clementis, que significa una vegada desxifrades les abreviacions, Epictetus esclau de Lucius Pedanis Clemens.
Aquest signaculum és una peça única per tres motius: no es conserven altres segells de plom fabricats suposadament per precintar aliments i dòlies, designa el propietari de la explotació vinícola de qui era aquest jaciment i explica. Aquesta nissaga era tan important que fins i tot un dels membres d'aquest clan va ser reconegut com a possible successor d'Adrià com a emperador de Roma i altres eren governadors de les províncies romanes del nord de l'Àfrica.
La peça, qualificada pel filòleg Marc Mayer com la troballa de la seva vida, revela per primera com una família de la Laietana podia fer-se rica en els primer segles després de Crist al vincular un nom amb un sistema productiu. Les excavacions on s'ha trobat aquesta peça formen part del Programa d'Investigació del Pla Director 2003/2007 del projecte Cella Vinaria, el cual té per objectiu posar en marxa el primer centre d'interpretació museístic sobre l'origen, el desenvolupament i l'expansió de la producció vinícola en època romana de Catalunya.
Comentaris