-
-

Núria Ferreres

Una arenyenca participa a l’obra ‘Des-penjades’ al Versus Teatre

Marta Martori defineix el muntatge com una comèdia jove i original però que també conté una lectura més profunda sobre la solitud

L’arenyenca Marta Martori participa en l’obra de teatre “Des-penjades”, dirigida per Mònica Lucchetti, i que es pot veure fins el proper 2 d’octubre al Versus Teatre de Barcelona. El muntatge es va estrenar amb molt d’èxit al Teatre de Ponent de Granollers l’abril de 2010 abans d’arribar a Barcelona. L’obra es basa en un text de Virgínia Sánchez, actriu de la mateixa companyia.

La trama de “Des-penjades” tracta la vida de quatre dones que creuen les seves vides sobre l’escenari en recerca del que necessiten per ser però que en algun moment de l’obra es comencen a trobar despenjades del món, d’on prové el títol de l’obra. Marta Martori defineix l’obra com “una comèdia jove i original però que també conté una lectura més profunda on hi podem trobar la solitud en sentir-se perdut”. La actriu arenyenca valora aquesta experiència com a “molt gratificant després d’hores de creació i tenint en compte que formem una companyia que es basa en el treball cooperatiu on totes fem de tot i que fa que encara donem més valor a tot el que fem”.

Marta Martori va estudiar Art dramàtic al Col·legi de teatre de Barcelona durant tres anys on va formar juntament amb quatre actrius més (Carmen Fortuny, Beatriz L. Maurel, Meritxell Ortega i Virgínia Sànchez) un grup petit de teatre anomenat “Tacteteatre” on més tard s’hi va afegir Mònica Lucchetti. Aquesta petita companyia tenia el handicap de que no trobaven obres per a dones i davant això la integrant del grup Virginia Sánchez es va posar a escriure ella les obres. La primera va ser “Olor d’ocell” estrenada l’any 2008 al Teatre de Ponent de Granollers i més tard al Versus Teatre. Un cop finalitzada van iniciar “Des-penjades” dirigida per Mònica Lucchetti amb Meritxell Ortega com a ajudant de direcció i tenint sobre l’escenari la resta d’actrius de la companyia.

Actualment aquest grup d’actrius està preparant un nou espectacle que es podrà veure al Teatre de Ponent de Granollers al febrer que es titula “War-ning” un cop més amb la dramatúrgia de Virgínia Sànchez i dirigida per Mònica Lucchetti que en aquesta ocasió també hi participarà.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive