M.Coll

Un regidor d’ERC d’Arenys de Munt abandona el partit

Jaume Missé es mostra en desacord amb el projecte que impulsa la nova executiva republicana

Jaume Missé, regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l'Ajuntament d'Arenys de Munt, ha decidit avui abandonar la formació en què es va presentar al consistori en les darreres eleccions municipals. Segons un comunicat emès pel mateix Missé, aquesta ruptura amb els republicans es deu a les discrepàncies sorgides per la línia d'actuació seguida pel portaveu del grup i per la disconformitat amb el projecte que impulsa la nova executiva local.

“Un dels motius que m'ha portat a adoptar aquesta decisió és el canvi sobtat de postura davant l'opinió pública”, assegura el regidor, qui considera que això genera inseguretat als votants d'Esquerra. Malgrat Missé ha decidit abandonar el partit, no pensa cedir la seva butaca de la sala de plens a un company, segons ell, per voluntat dels propis veïns: “Molta gent m'ha demanat que no abandoni la regidoria i que, des d'una altra perspectiva, treballi pel poble”. La sentència final del comunicat és clara: “Per dignitat penso respectar l'opció que van triar els meus votants en el seu dia vers la meva persona i aquesta opinió la que fonamenta la meva postura de no renunciar a l'acta de regidor que considero meva i de la gent que em va votar”.

Amb aquesta baixa, ERC es queda a l'Ajuntament d'Arenys de Munt, dominat per AM 2000 i governat conjuntament amb CiU, amb un sol regidor, Josep Maria Pitarque. Els republicans a les darreres eleccions municipals del 2003 van obtenir 539 vots, un 15,43% de la participació. El principal canvi de rumb percebut a ERC d'Arenys de Munt es va produir el passat 27 d'octubre quan els republicans van trencar el consens consistorial ferm fins aquell moment sobre el projecte de soterrament de la riera.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive