capgros.com/ACN

Un accident malmet el pont d'Arenys i obliga a enderrocar-lo

Un camió ha quedat atrapat al pont i n'ha fet malbé l'estructura

EL pont a l'entrada d'Arenys de Munt s'haurà d'enderrocar després d'haver quedat malmès com a conseqüència d'un accident que ha tingut lloc aquest dimarts dia 19. L'accident ha implicat un camí formigonera que ha quedat atrapat a la riera d'Arenys de Munt. El conductor s'ha saltat el senyal de prohibició pels vehicles de més de tres metres d'alçada i el camió s'ha quedat atrapat amb la part de darrere de la formigonera. L'accident ha malmès greument l'estructura del pont i per això caldrà enderrocar-lo, segons han aconsellat els serveis tècnics de l'Ajuntament.

El camió, de l'empresa Hormigoneras del Maresme SA, no ha pogut sortir de sota el pont fins que no han arribat els Bombers, que han desinflat les rodes del vehicle i han retirat sorra de la riera per guanyar espai entre la formigonera i el pont. Tot i que el pont no ha caigut, l'estructura ha quedat molt tocada i s'haurà de fer de nou. Fins que no comencin els treballs de deconstrucció, la zona està tallada al trànsit.

Aquest és ara per ara el principal objectiu del consistori que ja ha avançat, a través del seu alcalde, Andreu Majó, que properament s'emprendran les reclamacions i mesures corresponents. I és que el pont és la principal via per la qual els vianants poden creuar d'una banda a l'altra del municipi en dies de pluja.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive