Persones contractades pel Consell Comarcal del Maresme
Persones contractades pel Consell Comarcal del Maresme

Treball i formació per a maresmencs en atur i amb difícil inserció laboral

El Consell Comarcal contracta 46 persones aturades que treballaran un any per a 22 ajuntaments i rebran més de 60 hores de formació per millorar la seva experiència i ocupabilitat

vlm capgros 03
 

El Consell Comarcal del Maresme ha contractat un total de 46 persones que es trobaven en situació d'atur. Durant un any treballaran en 22 ajuntaments del Maresme, un fet que segons destaquen des de l'organisme els servirà per guanyar experiència laboral, a banda de rebre formació específica i un acompanyament personalitzat de cara a millorar les seves futures oportunitats d’ocupabilitat.

Les contractacions s'han dut a terme en el marc del programa Treball i Formació. El 47% de les persones han trobat feina després del seu pas per aquest programa, segons assenyalen des del Consell Comarcal. Aquest projecte de política activa d'ocupació està finançat per la Generalitat, l'Estat i Europa, i combina l’experiència professional, la formació transversal d’entre 60 i 70 hores i l’acompanyament a les persones participants per garantir la seva inserció laboral en el mercat de treball.

Totes les persones contractades pel Consell Comarcal es trobaven aturades i pertanyen a diversos col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, com el de majors de 52 anys, persones no perceptores de prestació, dones en situació d’atur de llarga durada, persones perceptores de la renda garantida ciutadana i persones transgènere.

El Consell Comarcal del Maresme ha seleccionat les 46 persones contractades d’entre un total de 468 currículums derivats per les quatre oficines de Treball del Maresme. 22 d’elles desenvoluparan tasques d’auxiliar administratiu i 24 treballaran com a peó de brigada (7 de pintura, 6 de construcció, 6 de neteja i 5 de jardineria).

Durant els propers 12 mesos treballaran en els següents ajuntaments: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana,  Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive