Campanya 'al volant, aparca el mòbil'
Campanya 'al volant, aparca el mòbil'

Trànsit promou la campanya 'Al volant, aparca el mòbil'

L'AMIC i Capgros.com donen suport a la campanya de Trànsit per reduir el nombre d'accidents per l'ús del mòbil en la conducció

Fer una trucada, respondre un missatge, llegir un correu electrònic o fer un ‘m’agrada’ a les xarxes socials des del mòbil són accions quotidianes que, si es fan mentre conduïm, es converteixen en un risc real de patir un accident. Les distraccions estan presents en un de cada quatre accidents de trànsit amb víctimes, i manipular el mòbil n’és la primera causa.

El Servei Català de Trànsit (SCT) torna a difondre la  campanya de conscienciació “Quan condueixis, aparca el mòbil”,  amb l’objectiu de reduir el nombre d’accidents i el de víctimes mortals i ferides com a conseqüència de l’ús del mòbil en la conducció. L'AMIC, l'Associació de Mitjans d'Informació i de Comunicació, de la qual la revista Capgròs i el diari digital Capgros.com en forma part junt amb 300 capçaleres més, dóna suport a la campanya

Aquesta acció divulgativa relaciona elements propis del mòbil que sovint trobem imprescindibles (el carregador, la funda, la bateria,...) amb les conseqüències que pot provocar l’ús d’aquest quan estem conduint. La campanya consta de tres espots de 40”, 30’’ i 20’’ que s’emetran a televisió  i de tres falques de 20” a les principals emissores de ràdio.

Alhora, se’n farà difusió també a les  xarxes socials, amb l’etiqueta #AparcaelMòbil. L’estratègia comunicativa d’aquesta campanya reforça la idea que potser no podem viure sense el mòbil, però el cert és que, si el fem servir mentre conduïm, podem perdre la vida.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Multes! Fa 18 dies
Els conductors no fan cas dels bons consells. Només entenen les multes. Tot el que sigui fer "campanyes" és perdre el temps.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive