L'antic pavelló esportiu de Llavaneres, en una imatge d'arxiu. Foto: Ajuntament
L'antic pavelló esportiu de Llavaneres, en una imatge d'arxiu. Foto: Ajuntament

Tanquen l'antic pavelló esportiu i els vestidors de la piscina de Llavaneres per amiant

S'han trobat partícules d'amiant, perjudicials per a la salut, a les cobertes dels dos equipaments i l'Ajuntament ha decidit tancar-los temporalment

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha decidit tancar al públic l'antic pavelló esportiu i els vestidors de la piscina municipal per la presència de partícules d'amiant a les cobertes de les dues instal·lacions.

En un comunicat, el consistori assenyala que l'amiant pot ser perjudicial per a la salut de les persones en cas que s'hi entri en contacte, i que per tant és una qüestió de "seguretat pública". A banda, reconeix que aquestes instal·lacions són força antigues i durant els darrers anys "no s'hi han pogut fer inversions de millora perquè no són de propietat municipal". 

Degut a aquesta situació, l’activitat esportiva municipal es concentrarà al nou Pavelló d’Esports Municipal de l’avinguda de Sant Andreu. El consistori assenyala que s'intentarà donar cabuda al màxim de disciplines i clubs, "sempre que les característiques de l’esport ho permetin". A la piscina s'han habilitat vestidors portàtils perquè els usuaris en puguin fer ús. 

El govern municipal està treballant amb els serveis tècnics municipals per trobar una solució que permeti reobrir l’antic pavelló. Les partícules d'amiant s'han trobat durant la confecció d'un informe per part d'una empresa especialitzada en la localització i diagnòstic d'aquest material. L'emsa va proposar com a solució un tractament d'estabilització, confinament, retirada i eliminació d'aquests materials, i la Generalitat ha recomanat a l'Ajuntament que es tanquin les instal·lacions fins que s'aïllin les dues cobertes. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive