M.Coll

Soy respon al director d'ACESA que la mobilitat no és una trivialitat

Aquesta és la resposta del CCM a les declaracions de Lluís Serra contra la gratuïtat de l'autopista

El responsable de mobilitat i vicepresident del Consell Comarcal del Maresme (CCM), Antoni Soy, ha enviat una carta al director general d'ACESA, Lluís Serra, afirmant que els problemes de mobilitat que pateix la comarca no són una “trivialitat”. Aquesta és la reacció del CCM vers les declaracions pronunciades per Serra el passat dilluns a Mataró, quan va explicar perquè estava en desacord amb la gratuïtat de la C-32 dient que actualment el viatge Mataró-Barcelona valia “menys que un cafè”.

Soy ha qualificat de reduccionista aquesta visió del problema i ha advertit a Serra que d'una situació que afecta diàriament a 380.000 maresmencs “pot tractar-se amb sentit de l'humor intel•ligent, però en cap cas reduir-se a la simple anècdota o a un titular fàcil a la premsa”.

A la mateixa carta, el responsable de mobilitat de la institució comarcal també recorda al cap d'ACESA que els dirigents polítics de la comarca a diferents nivells ja fa temps que estan treballant i reflexionant per trobar una solució al problema de la circulació viària, això sí “sempre tocant de peus a terra” i amb “rigor i seriositat”. Ofesos per les declaracions de Serra, els representants de CCM també l'han convidat a parlar obertament un dia sobre aquest tema i li han fet arribar el document que recull el posicionament de totes les forces polítiques comarcals sobre la mobilitat.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive