-
-

capgros.com

Sorli Emocions promocionarà la moda local amb l'Únics Fashion Market

Es tracta d'un mercat de moda de proximitat els propers dies 1, 2 i 3 de maig

Els espais del complex Sorli Emocions de Vilassar de Dalt es vestiran de moda de proximitat amb la celebració de I'Únics Fashion Market els dies: l'1, 2 i 3 de maig. L'objectiu comú de promocionar la producció tèxtil i de complements de proximitat ha generat la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i la promotora del complex Sorli Emocions, Superficies de Alimentación S.A. Es tracta d'una fira-mercat que vol recolzar i donar a conèixer les creacions de dissenyadors i petites marques que segueixen la filosofia de la moda feta a casa, amb circuits productius curts que la fan més sostenible i socialment més responsable. El president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i l'administradora de Superficies de Alimentación, Anna Sorli, han oficialitzat la col·laboració del conveni.

Miquel Àngel Martínez, Xavier Godàs i Anna Sorli van destacar la importància de crear sinèrgies publico-privades que contribueixin a estructurar i enfortir el territori, des dels diferents vessants: social, cultural i econòmic. I una de les línies a treballar és la de sumar esforços en la promoció de la producció local. La idea és potenciar la moda feta a casa i que destaca pel compromís amb uns processos de creació i producció sostenibles, que van des de la selecció de matèries primes fins al respecte pels equips humans que intervenen en el procés de crear, produir i distribuir.

Aquesta aposta pel "slow fashion" és justament la que el Consell Comarcal del Maresme promou a través del projecte "Disseny i Moda. Un pas envadant" que facilita formació a aquells emprenedors que estan construint el seu negoci a partir de la moda de proximitat, ètica, sostenible i responsable.La confluència d'objectius ha propiciat el treball conjunt de manera que des de Sorli Emocions es treballa la part destinada a market i des del servei d'emprenedoria comarcal s'impulsa la celebració d'un networking del sector tèxtil que faciliti el contacte i la col·laboració dels diferents esglaons de la cadena productiva tèxtil. El networking es farà el dissabte 2 de maig de 10:00h a 12:00h a l'hotel Sorli Emocions. 


Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive