Un dels nous trens de Rodalies. Foto: ACN
Un dels nous trens de Rodalies. Foto: ACN

Rodalies, un dia més: servei greument afectat, aquest cop per un robatori de coure

La majoria de trens no arriben a Barcelona. Només arriben i surten a Sants els trens d’alta velocitat i Renfe recomana utilitzar altres mitjans de transport

Un robatori de coure aquesta matinada a Montcada Bifurcació ha provocat una sobretensió i afecta de forma generalitzada el servei de Rodalies. Renfe recomana l’ús d’altres mitjans de transport. La majoria de trens no arriben ni surten de Barcelona, només els d’alta velocitat. Tècnics d’Adif treballen per resoldre la incidència però no hi ha previsió de normalització del servei. Així, l’R1 té inici i final a Badalona i s’encaminen els viatgers al metro; l’R2 sud i els Regionals comencen i acaben a Bellvitge; l’R4 sud té inici i final a l’Hospitalet; l’R4 nord circula entre Cerdanyola i Manresa/Lleida i entre Montcada i Reixac i Portbou; l’R3 funciona entre Montcada Ripollet i Puigcerdà, i a l’R7 i l’R8 hi ha servei alternatiu per carretera.

El robatori a Montcada Bifurcació ha provocat una sobretensió i ha afectat les subestacions de l’àmbit de rodalia. Des de les 4 de la matinada s’han produït diversos incendis en el cablejat del sistema de senyalització. Adif destaca la "gravetat, dispersió i abast dels danys provocats".

Tot plegat impedeix la circulació de trens als túnels de Barcelona i entre Maçanet, Granollers i el Clot, i entre Maçanet, Mataró i el Clot. A més, entre Montcada bifurcació i Montcada tampoc pot circular cap tren.

Així doncs, només circulen trens pel sud fins a Bellvitge i l’Hospitalet, i pel nord fins a Cerdanyola i Montcada Ripollet. Els trens d’alta velocitat sí que arriben a Sants.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive