Neteja viària
Neteja viària

Redacció

Recuperació del sistema de neteja viària a Caldes d'Estrac

Una característica destacada d'aquesta iniciativa és l'ús d'aigua freàtica no potable per a les tasques de neteja

vlm capgros 01


Les autoritats municipals de Caldes d'Estarc van reactivar el pla de neteja viària setmanal amb l'objectiu de millorar la higiene i l'aspecte dels carrers de la ciutat. Aquesta iniciativa, que va començar amb una atenció especial als punts més crítics, representa un pas important cap a la preservació de l'entorn urbà i el benestar dels ciutadans.

Els primers esforços es van centrar en tres passos soterranis claus, com ara el fotovoltaic, l'estació de tren i Santa Teresa, així com en el Carreró i la part alta de la Riera. Aquests punts, sovint molt concorreguts i transitats, requereixen una atenció especial per garantir la neteja i la seguretat dels ciutadans que els utilitzen diàriament.

Una característica destacada d'aquesta iniciativa és l'ús d'aigua freàtica no potable per a les tasques de neteja, cosa que ja es ve fent des de l'abril del 2016. Aquest enfocament té diversos avantatges importants, com la preservació de les reserves d'aigua, especialment important en èpoques de sequera, i la reducció del malbaratament d'aigua, que és un recurs escàs i valuós.

Cal destacar que les operacions de neteja es realitzen en horari nocturn, durant els vespres. Aquesta decisió té com a objectiu minimitzar els inconvenients per als ciutadans i assegurar un procés tranquil i eficaç. D'aquesta manera, els ciutadans poden gaudir de carrers nets i segurs sense interferències en les seves rutines diàries.

Aquesta iniciativa de neteja viària setmanal no només millora la imatge de la ciutat, sinó que també contribueix a la salubritat i la higiene dels espais públics, la qual cosa té un impacte positiu en la qualitat de vida dels residents. A més, demostra el compromís de les autoritats amb el medi ambient i la sostenibilitat, utilitzant aigua no potable i gestionant els recursos de manera responsable.

Una mesura ben rebuda

En resum, la recuperació del sistema de neteja viària setmanal és una mesura ben rebuda per part de la comunitat, ja que millora l'entorn urbà i la qualitat de vida dels ciutadans, tot alhora que demostra una preocupació genuïna per la sostenibilitat i la conservació dels recursos hídrics. Amb aquesta iniciativa, la ciutat avança cap a un futur més net i més saludable per a tothom.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive