El porta a porta assoleix bons resultats a Llavaneres
Notícies relacionades
El porta a porta assoleix bons resultats a Llavaneres

Primer mes "molt positiu" del porta a porta a Llavaneres

El municipi ha assolit el 73% de recollida selectiva domiciliària en el primer mes de l'entrada en funcionament de la recollida porta a porta, segons l'Ajuntament

Sant Andreu de Llavaneres ha assolit el 73% de recollida selectiva domiciliària en el primer mes de l'entrada en funcionament de la recollida porta a porta. Durant aquest període, la fracció resta s'ha reduit en un 70% respecte a l'any anterior.

El sistema porta a porta de recollida d'escombraries dels domicilis va entrar en funcionament el passat 17 d'octubre, i davant dels bons resultats, la regidoria de Medi Ambient ha volgut "felicitar a tots els veïns que estan treballant per adaptar-se a aquest canvi d'hàbits, que ha requerit compromís, col·laboració i paciència". 

El regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, ha reconegut que s'ha pogut generar "malestar i incomprensió" amb la posada en marxa del sistema, que implica un canvi d'habits important en el veïnat. Hi ha hagut incidències, però aquestes "es van reduint dia a dia", segons Roldós. 

Durant el primer mes del porta a porta a Llavaneres, del total de residus domèstics que s'han recollit, només un 12% han correspost a la fracció resta, que és la que s'incinera. A aquest 12% de fracció resta del porta a porta, s'hi han d'afegir els residus de la neteja viària, del tèxtil sanitari i els abocaments a la via pública, que suposen un 15%.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive