El poble del Maresme on cap família es queda sense aigua
El poble del Maresme on cap família es queda sense aigua

El poble del Maresme on cap família es queda sense aigua

Sant Vicenç de Montalt i Agbar renoven el fons de solidaritat comú per ajudar les famílies vulnerables a pagar el rebut de l'aigua

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i Agbar, empresa gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals al municipi, han renovat el fons de solidaritat destinat a ajudar les persones en situació de vulnerabilitat a pagar el rebut de l’aigua. Des de l’any 2017, s’han destinat un total de 6.000 euros per pagar 39 rebuts d’aigua de famílies del municipi. Enguany, l'Ajuntament i Agbar han acordat destinar 2.000 euros més per continuar garantint el subministrament d’aigua a les persones que no poden fer front al pagament. Aquest fons solidari cobreix els conceptes de la factura de titularitat d’Agbar per a aquelles persones en situació de precarietat econòmica, segons els informes de risc d’exclusió residencial proporcionats pels serveis socials.

La renovació del fons de solidaritat s’ha formalitzat recentment a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. L’acord ha estat signat per l’alcalde, Javier Sandoval, i el director d’Agbar Maresme, Joaquim Vicens. Sandoval ha destacat el compromís del seu govern amb la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones vulnerables: "Aquest equip de govern continua apostant per cobrir les necessitats bàsiques de les persones que pateixen precarietat i vulnerabilitat social. Conjuntament amb Agbar, treballem per trobar solucions als problemes de la ciutadania derivats del pagament de la factura de l’aigua, ja que entenem que aquest és un bé imprescindible per a la vida de les persones."

Per la seva banda, Joaquim Vicens ha subratllat el compromís social d’Agbar: "Impulsem el cicle social de l’aigua per garantir el subministrament a totes les persones. És en aquest sentit que, amb aquest fons de solidaritat que renovem, facilitem l’accés a l’aigua a aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. I treballem amb l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per detectar amb rapidesa aquests casos i oferir-los solucions."

Amb aquesta renovació del fons de solidaritat, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i Agbar reforcen la seva col·laboració per assegurar que l’accés a l’aigua continuï sent un dret garantit per a totes les famílies del municipi, independentment de la seva situació econòmica.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive