Dispensadors amb pinso anticonceptiu per a coloms a Premià de Mar
Dispensadors amb pinso anticonceptiu per a coloms a Premià de Mar

Pinso anticonceptiu per frenar la proliferació de coloms a Premià de Mar

L'Ajuntament aposta per alimentar els coloms amb blat de moro amb efecte anticonceptiu, amb tres dispensadors en diferents punts de la ciutat

El municipi de Premià de Mar està implementant un innovador sistema per controlar la presència de coloms a la ciutat: dispensadors de pinso anticonceptiu. D'aquesta manera, s'alimenta els coloms i a la vegada se'ls esterilitza, i es controla la seva proliferació.

Segons explica l'Ajuntament premianenc en una nota de premsa, hi ha 3 dispensadors d'aquest tipus a les places de Can Manent, de Joan Font i d'Ernest Lluch, tres llocs  on s'ha constatat una elevada concentració de coloms. 

En una primera fase els dispensadors tindran blat de moro sense tractar, perquè els coloms s'hi acostumin. A partir de febrer, coincidint amb el cicle reproductiu de les aus, començaran a administrar un blat de moro que conté un principi actiu que causa l'efecte anticonceptiu en els coloms. 

L'Ordenança Municipal Reguladora de la Tinença d'Animals diu en l'article 20 sobre l'alimentació a la via pública que "No és permès alimentar de manera general els animals (gossos, gats, gavines, coloms, etc.) a la via pública, parcs, solars o altres espais similars, amb excepció de les zones que l'Ajuntament establirà a aquest efecte, a les quals per raons sanitàries i d'higiene, s'haurà de fer seguint els criteris establerts pel municipi."

Arxivat a:

Comentaris (2)

Joan Masriera Fa 5 mesos
Bravo alcalde! No sé si es fa també o no a Mataró. En podríeu informar des de Capgròs? Gràcies
Marcos Alucino Fa 5 mesos
Pero han avisado a las palomas no? Pueden sufrir acoso si los palomos se enteran

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive