Pineda tindrà la primera platja lliure de fums del Maresme
Pineda tindrà la primera platja lliure de fums del Maresme

Pineda tindrà la primera platja lliure de fums del Maresme

Un tram de la Platja dels Pescadors de Pineda, davant l’estació de tren, tindrà aquesta temporada la recomanació de no fumar

Una platja on no es fumi. Aquesta és la proposta estrella de Pineda de Mar que s’estrena en motiu de la Setmana Sense Fum, de conscienciació dels perills de tabac. La platja escollida és una de les preferides de la localitat maresmenca, la dels Pescadors, davant de l’estació de tren.

Coincidint amb la celebració de la «Setmana Sense Fum» l’ajuntament de Pineda de Mar ha presentat l’espai de Platja Saludable – Lliure de Fums. Es tracta d’un tram de la platja dels Pescadors on es recomana no fumar. Aquest espai saludable dins la sorra coincidirà amb la ubicació del Baby Center i el Mini Beach Club, equipaments municipals turístics destinat al públic familiar. Aquesta actuació municipal segueix la línia d’altres per establir espais lliures de fum: als accessos del Pavelló Municipal Nino Buscató, a la graderia del Camp de Futbol de Can Xaubet o a les immediacions de les escoles.

pìneda

Presentació de la Platja Sense Fum

El lema de la 22a Setmana Sense Fum impulsada per entitats i serveis de lluita contra el tabac és Deixar de fumar, la teva altra vacuna. L’ajuntament de Pineda de Mar s’adhereix un any més a la campanya organitzant una sèrie d’activitats que es desenvoluparan entre el 25 de maig i el 2 de juny. 

Per tal de retardar l’edat d’inici de fumar moltes de les activitats programades es dirigeixen a joves: tallers de prevenció de consum del tabac a l’hora del pati a alumnes de 6è de primària, segon, tercer i quart d’ESO, difusió d’històries d’Instagram relacionades amb el consum, els seus components i nous productes derivats del tabac (vapes, shisha,...) o el 13è concurs Cartells sense Fum dirigit a l’alumnat de tot el municipi de 6è de primària.

 

Comentaris (4)

Geoffrey Fa 26 dies
But the smokers will come to mataro beach, ha ha...dog shitters on one beach, drug smokers on the other../. Welcome tourists.....you can do anything if you throw away your passport.
Montse Fa 26 dies
I Mataró la primera platja per gossos! Que us pensareu, nois de Pineda! Aquí anem al revés del mon civilitzat, primer els animals i després ja veurem si hi caben les persones.
Anna Fa 23 dies
Montse, a Pineda fa anys que tenim platja x gossos jajajajajaja
Gemma Fa 27 dies
Pineda: bravo! Mataró: aprèn-ne!
Marc Hirschi Fa 27 dies
Felicitats a Pineda per aquesta iniciativa. A Mataró, en lloc de platja sense fums fem un platja per a gossos i amos que no els dona la gana de censar-los i pagar la taxa.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive