Pineda ja té 50 càmeres de videovigilància
Notícies relacionades
Pineda ja té 50 càmeres de videovigilància

Pineda ja té 50 càmeres de videovigilància

Pineda de Mar desplega càmeres a les urbanitzacions del municipi i completa les tres fases d’implementació del sistema

VLM Capgros 1350x366 0322
 

L’Ajuntament de Pineda de Mar ja ha començat a instal·lar les càmeres de videovigilància corresponents a la tercera fase de desplegament d’aquest sistema de control i vigilància del municipi. Quan hagi enllestit aquesta implementació, el municipi de l’Alt Maresme ja comptarà amb 50 càmeres.

Acaba de començar la instal·lació de les 32 càmeres previstes per a la tercera fase del projecte de càmeres de videovigilància, al qual s’hi ha destinat una xifra superior als 250.000 euros.  A més de càmeres d’enregistrament, n’hi ha de lectores de matrícula per garantir el compliment de la normativa.

Amb aquesta tercera instal·lació es pretén reforçar aquells punts del Centre i de Poblenou que quedaven per cobrir i, especialment, dotar de vigilància a les urbanitzacions. Així, l’accés a Pinemar, Can Carreras, Can Cornet, Les Creus, Can More i Can Feliu de Merola disposaran també d’aquests nous elements de seguretat. 

Un any i mig per desplegar les tres fases

A meitats del 2021, l’Ajuntament de Pineda de Mar va presentar el projecte d’instal·lació de càmeres de videovigilància ordenat en tres fases. Al llarg del darrer trimestre d’enguany es portarà a terme la tercera fase, la més àmplia, amb un total de 32 càmeres noves. D’aquesta manera quedarà completat el projecte d’instal·lació de càmeres de videovigilància, que durant la primera fase en va instal·lar 8, durant la segona en van ser 10, i amb la tercera aconsegueix completar les 50 càmeres totals.

Instal·lacions de les dues fases anteriors

Durant la primera i segona fase es van situar càmeres a punts centrals del municipi. Així, Plaça Espanya, Plaça de les Mèlies o Plaça de la Biblioteca van comptar amb la videovigilància des del primer moment. També els accessos per la carretera N-II en els dos sentits d’entrada a Pineda de Mar, on s’hi van col·locar lectors de matrícula.

Comentaris (1)

i a mataro per quan? Fa 1 any
la capital del maresme i pitjor en temes de seguretat que la resta de pobles...te nassos.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive