efe/capgros.com

Pimec-Sefes guardona l'Euroquímica Bufí i Planas de Dosrius

La patronal ha atorgat els seus premis anuals.

Pimec-Sefes ha reconegut amb el premi “Valors d'Empresa” la tasca de l'Euroquímica de Bufí i Planas S.A., que es dedica a la fabricació de pintures i revestiments especials i que està situada a Dosrius. Aquesta empresa, amb una trentena de treballadors, ofereix a tots els empleats amb una antiguitat superior a tres anys la possibilitat de convertir-se en accionistes de l'empresa i els consulta sobre decisions estratègiques de la companyia.

Bufí i Planas ha estat una de les empreses guardonades amb els premis que la patronal atorga en un sopar a la qual han assistit, aquest any, membres del Govern i del Govern de la Generalitat, entre més d'un miler de convidats.

Les empreses Indiba, Recam Laser i Exponovias i el comerç Laudio han estat reconegudes per la seva competitivitat. El primer premi a l'empresa més competitiva ha recaigut en la societat anònima Indiba, constituïda com a laboratori d'anàlisi el 1983 a Barcelona i que es dedica a la investigació, desenvolupant el primer electrobisturí electrònic mundial i el primer coagulador bipolar per neurocirurgia.

El segon premi ha estat per Recam Laser S.L., creada el 1991 a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i que centra la seva activitat en les aplicacions industrials del làser mentre que els directius d'Exponovias S.L., creada el 1995 a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i que dissenya, fabrica i comercialitza vestits de núvia, ha recollit el tercer premi com empresa més competitiva.

El guardó al comerç més competitiu ha recaigut en Laudio Audiologia S.L., que comercialitza pròtesi auditives i que des de 2001 ha multiplicat per dos la seva facturació, obrint nous centres propis i amb franquícia a Catalunya, Llevant, Aragó, Andalusia i Canàries.

Com a premi a la gestió mitjà ambiental ha resultat guardonada Paver S.L., d'estampació metàl·lica de Granollers (Vallès Oriental), mentre que el guardó a la contribució a la societat és per Grup Sifu, una empresa de l'Hospitalet de Llobregat dedicada al servei de finques.

La patronal ha premiat també als suplements d'Economia i Negocis del "Diari de Tarragona" i Economia i Empresa del "Diari de Girona" i la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió per la normalització lingüística en el món empresarial, mentre la Fundació Barcelona Comerç ha rebut el guardó a la millor iniciativa comercial col·lectiva.

Per últim, el premi a l'empresa comercial ha recaigut en Coral SA i s'ha reconegut la trajectòria de suport al comerç català a la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (Bages).

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive