Nova edició dels premis Natura Maresme i Argentona
Nova edició dels premis Natura Maresme i Argentona

Redacció

Nova edició dels premis Natura Maresme i Argentona

L'associació Natura convoca la cinquena edició d'aquests reconeixements per a la a defensa de la natura i la consciència ambiental

Natura convoca la cinquena edició dels Premis Natura Maresme i Natura Argentona, una iniciativa destinada a reconèixer i celebrar els esforços i la dedicació de persones, empreses i col·lectius que treballen en la preservació i millora del medi ambient i el patrimoni natural a la comarca del Maresme i a la localitat d'Argentona. Aquests premis representen un reconeixement als compromisos per la defensa de la natura i la consciència ambiental en aquesta àrea geogràfica.

El Premi Natura Maresme, en la seva quarta edició, se centra en homenatjar aquells individus, organitzacions o col·lectius que han destacat en la defensa, protecció i promoció de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient dins de la comarca del Maresme. En edicions anteriors, figures com el Sr. Pep Riera, el biòleg Pere Montserrat i Recoder, Joan Manel Riera, l'Escola de Natura del Corredor, i l'associació Natmon Naturalistes del Montnegre han estat mereixedors d'aquest prestigiós guardó.

D'altra banda, el Premi Natura Argentona posa l'accent en les contribucions realitzades per persones, empreses o entitats amb un impacte significatiu en la preservació, protecció i promoció de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient en la localitat d'Argentona. Entre els guanyadors anteriors es destaquen el Grup de Fonts d'Argentona, l'Agrupació de Defensa Forestal, la població d'Argentona pel seu compromís amb el reciclatge, i l'il·lustrador naturalista Jordi Corbera.

 • Els guanyadors d'aquests premis seran anunciats en una cerimònia prevista per al proper mes de novembre, on rebran una estatueta elaborada amb materials reciclats, creada per l'artista mataroní Àlex Valls.
 • Per tal de seleccionar els guanyadors d'aquesta edició, Natura nomenarà un jurat compost per sis membres experts en el camp ambiental i associatiu, que analitzaran les propostes i justificacions presentades per les candidatures.
 • Les nominacions es poden enviar a naturamaresme@gmail.com fins al proper 30 de setembre de 2023.
 • Les propostes han d'incloure una explicació dels motius pels quals es fa la nominació.

Aquests premis són una oportunitat per reconèixer i celebrar els esforços de la comunitat local en la protecció i millora del nostre entorn natural i ambiental, destacant l'important treball que es realitza per garantir un futur més sostenible per a tothom.

 • Per a més informació, podeu contactar a través del telèfon 629040295 o l'adreça de correu electrònic naturamaresme@gmail.com.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive