capgros.com

Més de 1.200 estudiants del Maresme s’enfronten a la selectivitat

Les proves es faran entre el 15 i el 17 de juny.

Un total de 1.219 estudiants de la comarca del Maresme s'examinaran entre els propers dies 15 i el 17 de juny de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

Els estudiants que es presenten a la selectivitat aquest mes de juny podran consultar les seves notes l'1 de juliol a la pàgina web del Departament d'Universitats, Investigació i Societat de la Informació (DURSI), i un dia després als centres de secundària. Per aprovar les PAU cal una nota mínima de 4 i la nota d'accés a la universitat es calcula en base al 40% de la nota de la selectivitat i el 60% de la nota mitjana del batxillerat.

Entre les novetats d'aquest curs destaca l'existència de 34 matèries, de les quals cada estudiant se n'examinarà de set, que seran diferents en funció de la via d'accés que ha elegit en el batxillerat. A les matèries objecte d'examen, s'ha incorporat aquest any la d'Història de la Música, prova que inclourà una audició musical. En l'examen de llengua estrangera les preguntes seran de tipus test, excepte la redacció i, com ja va ocórrer en els dos últims cursos, hi haurà una prova de comprensió auditiva.

Les proves se celebraran el 15, 16 i 17 de juny, així com els dies 7, 8 i 9 de setembre, per a aquells que aprovin el batxillerat al setembre. Mataró serà una de les 16 poblacions catalanes on s'instal·laran els tribunals encarregats d'elaborar i corregir les proves.

Malgrat que s'havia anunciat que aquest curs podria ser el penúltim d'aplicació de les proves de selectivitat, la moratòria al calendari d'aplicació de la LOCE aprovada pel Govern espanyol garantirà l'existència de la prova fins al curs 2007-08.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive