Instruccions per fer-se feixista, amb Mercè Arànega.
Instruccions per fer-se feixista, amb Mercè Arànega.

Redacció

Mercè Arànega o Eduard Farelo, protagonistes de la nova temporada de La Sala d'Argentona

El tret de sortida a la temporada el donarà el Ballet de Barcelona el 20 d'octubre

Mercè Arànega, amb Instruccions per fer-se feixista, o Eduard Farelo, amb Conspiranoia, són alguns dels noms que desfilaran per La Sala en la seva nova temporada teatral. Argentona tornarà a obrir el teló amb espectacles molt diversos: des de la dansa fins al circ, passant per la música i una gran varietat de gèneres teatrals. La proposta, configurada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona, té la voluntat de fer gaudir tots els públics.

El tret de sortida a la temporada el donarà el Ballet de Barcelona el 20 d'octubre amb la Gran Gala de dansa, un espectacle d'una gran varietat artística, compost per dos actes amb obres i estils diversos.

L'actriu Mercè Arànega, a Instruccions per fer-se feixista, es posarà a la pell, el pensament i la denúncia de l'escriptora Michela Murgia en el primer dels espectacles teatrals. Un monòleg ple d'ironia que denuncia l'actual onada de feixisme arreu d'Europa i el món, en una proposta de Miquel Górriz. Tampoc hi pot faltar la comèdia, en aquesta ocasió de la mà d'Els Pirates Teatre. Els Secundaris planteja un embat de vivències hilarants inspirades en els espectacles populars del Paral·lel del segle XX. D'altra banda, Marc Angelet i Jordi Casanovas portaran a La Sala Conspiranoia, una comèdia dramàtica que farà pujar a l'escenari Eduard Farelo i on un grup d'amics volen fer tornar el sentit comú a l'amiga que fa temps que es deixa portar per teories de la conspiració.

La temporada també comptarà amb dos espectacles que han estat en residència artística a La Sala. El primer serà en el mes de novembre, quan l'argentonina Carola Ortiz presentarà Cantareras, un recull de cançons i romanços extrets de la tradició oral en clau femenina amb una mirada contemporània. D'altra banda, la companyia de Circ EIA tornarà a la vila per mostrar a tothom Nuye, una proposta on sis acròbates recullen el fet d'anar i venir entre un mateix i els altres a través de l'equilibri, la confiança i els conflictes.

Xarxa Argentona completa les propostes teatrals de l'última temporada de l'any amb dos espectacles per al públic familiar: Sota Sola de la Cia. Ka Teatre i Planeta M.Art de Marcel Gros. També tindrà continuïtat el programa escolar 'Anem al Teatre' per acostar les arts escèniques als alumnes de segon cicle d'Infantil i Primària.

Entrades i abonaments, a partir del 10 d’octubre

Les entrades i abonaments per a la nova temporada es podran comprar a partir del dimarts 10 d'octubre a les 10.00h. Es podran adquirir a través d'entrades.argentona.cat i, a diferència d'altres edicions, la venda presencial es farà els primers dies a la taquilla de La Sala.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive