Mascareta a la platja
Mascareta a la platja

La mascareta a la platja, obligatòria només quan no hi hagi distància i per passejar

El Ministeri de Sanitat proposa a les comunitats autònomes una normativa més laxa que l'anunciada a finals del mes de març

L'enduriment de la normativa de la mascareta, anunciada a finals del mes de març, va aixecar molta polseguera ja que incloia l'obligatorietat de dur-la posada també a la platja. Quelcom que no va agradar gents a molts ciutadans, que ho consideraven totalment contradictori amb la idea d'estirar-se sota el sol i banyar-se. A l'hora de la veritat, però, sembla que aquesta norma contra la Covid serà força més laxa. 

El Ministeri de Sanitat ha apuntat aquesta setmana que es plantejarà a les comunitats autònomes, responsables d'aplicar aquestes normatives, que la mascareta a la platja sigui obligatòria només quan no es pugui mantenir la distància de seguretat i per passejar.

Es tracta de la proposta debatuda durant el Consell Interterritorial d'ahir dimecres per aconseguir un criteri comú d'interpretació de la Llei de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària de la covid-19.

Així, es planteja que no calgui mascareta durant el bany al mar, llacs, rius o piscines, i també durant els períodes de descans abans i després del bany o de la pràctica d'esport aquàtic.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive