-
-

El Maresme suma gairebé 12.400 empreses, el 78% del sector serveis

Són dades fetes públiques per la Cambra de Barcelona, que va presentar al Maresme el seu projecte 'Catalunya 2030/40'

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, va presentar al Maresme el projecte Catalunya 2030/40, que vol contribuir a dibuixar un nou model econòmic de país. Durant el mateix acte, celebrat el dia 6 de febrer a Mataró, la nova delegada al territori de la Cambra, Mònica Masramon, va donar a conèixer el nou equip directiu del Consell de la Delegació del Maresme i va posar en valor l’empenta de les empreses que conformen el teixit productiu de la comarca. 

Segons l’Informe Territorial de Barcelona el teixit empresarial de la comarca del Maresme va créixer un 0,3% el 2019, per sobre del conjunt de la demarcació de Barcelona (0,1%), fins a assolir les 12.391 empreses, un 78% del les quals responen als serveis, un 12% a la indústria, un 10% a la construcció i un restant 0,3% al sector de l’agricultura. Paral·lelament, el 2019 el nombre d’aturats registrats al Maresme ha disminuït per setè any consecutiu (-3,2%), i ha estat la cinquena comarca de la província amb una reducció més elevada.

Pel que fa al projecte "Catalunya 2030/40: Construïm un nou model econòmic de país", es tracta d'un pla estratègic de la Cambra junt amb la col·laboració de la resta de cambres de Catalunya que té com a objectiu construir un nou model econòmic de país amb perspectiva 2030-2040. El full de ruta està format per 15 eixos d’acció que aglutinen tot allò que l’economia catalana del futur ha de tenir en compte per tal de crear de Catalunya un actor econòmic destacat. 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive