Una estudiant confinada a casa
Una estudiant confinada a casa

Mapa interactiu: grups confinats al Maresme

Consulta, municipi a municipi, quants grups d'escoles i instituts s'han tancat a causa de positius de Covid-19

El curs 2020-2021 arrenca la seva quarta setmana i ho fa amb un nombre elevat de grups confinats, malgrat que la immensa majoria poden, de moment, seguir fent classes presencials. Segons les darreres dades de la Generalitat, hi ha 1.228 grups confinats, el que suposa un 1.71% del total. Al Maresme s'hi ha viscut un dels casos més greus, el de l'Institut Domènec i Montaner de Canet de Mar, que va haver de confinar tots els seus grups d'ESO i de Batxillerat davant el rebrot que es va experimentar al municipi. Però aquest dilluns ja s'ha acabat la quarentena i gran part dels alumnes han pogut tornar al centre educatiu. El Maresme suma actualment 67 grups confinats en els seus 30 municipis

En aquest mapa interactiu que oferim des de Capgros.com podeu consultar tots els grups confinats que hi ha al Maresme, municipi per municipi. Les dades són oficials, basades en l'aplicació Traçacovid que ofereix la Generalitat. Malgrat que s'actualitza a diari, no és 100% fiable, ja que les dades que s'hi reflecteixen en ocasions no coincideixen amb el nombre total els casos detectats als municipis. Els propis centres educatius i Serveis Territorials d'Educació són els responsables d'actualitzar l'aplicació.

Mapa interactiu de grups confinats al Maresme

 

Les dades al conjunt de Catalunya

A data de dilluns, dia 5, al conjunt de Catalunya el nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid-19 és de 1.228, 74 menys que els declarats el passat dissabte, segons el Departament d'Educació. La baixada respon al fet que Educació està actualitzant les xifres sobre els grups que es van desconfiant. En total, als centres educatius s'han detectat 3.843 positius des de l'inici de curs, 483 més que en el darrer balanç. D'aquests, 3.416 entre alumnat, 400 entre docents i personal d'administració i serveis i 27 personal extern.

Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 29.068, 27.319 alumnes, 1.488 docents i personal d'administració i 261 personal extern. Les persones en quarantena han baixat en 1.986, en concordança amb la baixada en el nombre de grups confinats. D'altra banda, continua tancada una llar d'infants a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) però ha reobert la llar 'Blau i Cel' de Barbens (Pla d'Urgell), ja que tot i que es va comunicar el tancament aquest dissabte ja havia iniciat anteriorment el confinament.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Miquel Fa 9 mesos
Perdoneu, Calella de Mar ?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive