El nou pavelló esportiu de Llavaneres pateix goteres
El nou pavelló esportiu de Llavaneres pateix goteres

Llavaneres inaugura el seu nou Pavelló d'Esports

El pavelló, que ha patit diversos endarreriments, compta amb elements com ara grades telescòpiques

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va inaugurar dissabte passat el nou Pavelló d'Esports del municipi. L'equipament està ubicat a la zona dels Ametllers i per ara se n'ha inaugurat la primera fase, ja que encara queda urbanitzar l'entorn i habilitar espais com ara els vestidors definitius.

El Pavelló és un projecte que ha patit diversos endarreriments, la construcció del qual es va reprendre el novembre de 2020, després que hagués quedat aturada durant mesos per la suspensió de l'anterior licitació. Es tracta d'un equipament esportiu ambiciós, amb elements com ara grades telescòpiques manuals i grades portàtils. Les telescòpiques tenen una capacitat per a 184 espectadors i les portàtils abatibles podran encabir 96 persones. 

El pavelló té una superfície construïda de 1.724 m2, amb una sala esportiva de 45x32 m, una coberta a dues aigües i una alçada lliure interior de 8,50 m i una alçada màxima de 14,50 m. Les dimensions de la pista són superiors a les establertes per l'estàndar de PAV-3 definit pel Consell Català de l'Esport. Es preveu la possible divisió en tres pistes transversals. Aquest edifici conté també uns espais a l'allotjament de grades mòbils i espais destinats a magatzems i serveis de pista.

Serà durant la segona fase, que està previst finalitzar l'any 2023, quan s'urbanitzarà l'entorn i s'hi habilitaran espais comuns com ara el bar, el gimnàs i els vestidors. Fins aleshores, és previst col·locar uns mòduls a l'exterior del recinte, perquè es facin servir com a vestidors.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive