Visita a la nova zona esportiva
Visita a la nova zona esportiva

Llavaneres demana més suport econòmic de la Diputació per enllestir la zona esportiva

La trobada amb Xavier Amor, diputat de l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació, va servir per explicar quines són les necessitats del municipi pel que fa a infraestructures esportives municipals

L’alcalde de Llavaneres, Àlex Neira, es va reunir, el passat 16 de gener, amb el diputat de l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona, Xavier Amor. A la trobada, també hi van assistir els regidor d’Urbanisme, Carlos Sánchez Nicolau; d’Esports, Carles Canals; i d’Obra Pública, Josep Ruiz. A Llavaneres, l’actuació prioritària és la finalització de la zona esportiva municipal, on hi ha pendent la construcció dels vestidors del nou pavelló d’Esports i també la urbanització de tot l’espai exterior.


Les notícies més importants de Mataró i Maresme, al teu WhatsApp

  • Rep les notícies destacades al teu mòbil i no et perdis cap novetat!
  • Entra en aquest enllaç, fes clic a seguir i activa la campaneta

Després d’una primera reunió de treball a l’ajuntament, l’alcalde i els regidors van acompanyar Xavier Amor a visitar les instal·lacions esportives del municipi. La trobada va servir per explicar quines són les necessitats del municipi pel que fa a infraestructures esportives municipals. El diputat va recollir les reclamacions del consistori i es va comprometre a continuar col·laborant activament per millorar el suport que la Diputació ofereix a Llavaneres. A més de la finalització de la zona esportiva municipal, on actualment hi ha el camp de futbol i el pavelló esportiu, altres necessitats que es van posar sobre la taula són la construcció d’un camp de futbol 7 i d’una pista poliesportiva exterior, al mateix recinte de l’avinguda de Sant Andreu.

Nou pas de vianants per accedir al Pavelló Municipal

nou pas pavello

La Regidoria d’Obra Pública ha habilitat una passera per a vianants per facilitar l’accés al Pavelló Municipal d’Esports; en especial, a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta acció s’emmarca en el projecte de dotar Llavaneres d’equipaments i espais públics més accessibles.

Una altra novetat a l’equipament és la instal·lació d’un nou sistema de sonorització.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive