L'Ajuntament de Llavaneres
L'Ajuntament de Llavaneres

Llavaneres activa la sol·licitud de l'ajut municipal per a empreses locals

Es tracta d’una sol·licitud d'ajuts per contribuir a la recuperació econòmica del sector empresarial local

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha activat la presentació de sol·licituds d’ajuts municipals per a negocis locals aquest dijous 11 de juny. Es tracta d’una sol·licitud d'ajuts per a empreses locals convocats per l'Ajuntament de la població del Maresme per contribuir a la recuperació econòmica del sector empresarial local (comercial, de restauració, empresa i de serveis) per pal·liar els efectes de la Covid-19.

Qui té opció a sol·licitar aquestes ajudes són les persones físiques o jurídiques que, desenvolupessin una activitat empresarial, sigui comercial, de restauració, de serveis o altre tipus abans de l'entrada en vigor d´aquesta convocatòria i de les mesures decretades per a contenir la pandèmia de la Covid-19 i que reuneixin els següents requisits: haver estat declarada l'activitat com a no essencial i, per tant, haver-se vist afectada pel tancament, a causa de les mesures de confinament decretades. En cas d'haver pogut continuar l'activitat un cop entrat en vigor el decret 463/2020 de 14 de març pel qual es declara l'estat d'alarma, hagi sofert una davallada dels ingressos per vendes d'un 75%, respecte del mateix període de l'any anterior.

Dues línies d’ajuts

Una subvenció de fins a un 75% dels costos del lloguer mensual, subministraments i manteniment del local (sense IVA), amb un màxim de 800 € mensuals, fins que l'Estat permeti l'obertura de establiment segons l'activitat que s'hi realitzi o fins que es recuperi l'activitat econòmica. Pel que fa als dies de no obertura del mes de març es quantificarà percentualment.

Una subvenció de 150 € mensuals per cada treballador assalariat que acrediti el titular de l'activitat fins que l'Estat permeti l'obertura d'aquell establiment segons l'activitat que s'hi realitzi o fins que es recuperi l'activitat econòmica. Queden excloses d'aquesta línia d´ajut les empreses afectades per un Expedient Regulador Temporal d'Ocupació (ERTE).

L'import màxim conjunt d'ambdues línies d'ajuts és de 1000 € mensuals o 3.500 € per empresa.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive