Nadal durant la visita a les obres
Nadal durant la visita a les obres

capgros.com/ACN

Les obres de la carretera de Dosrius finalitzaran entre el maig i el juny

El conseller Nadal va comprovar dilluns dia 19 l'estat dels treballs

Les obres de millora de la carretera B-510 de Dosrius estaran enllestides entre els propers mesos de maig i juny. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ho va confirmar dilluns dia 19 durant una visita a la zona. "Pel pont de Sant Joan segur que s'ha acabat, però el compromís de l'empresa es fer-ho abans del 15 de maig", va declarar.

Nadal va fer la visita d'obres acompanyat de l'alcalde de Dosrius, Josep Jo, i de l'alcaldessa d'Argentona, Esther Merino. El conseller va recollir la preocupació dels municipis davant el precari estat d'una carretera amb una gran densitat de trànsit i amb nombrosos accidents. Jo, sobre el terreny, va explicar al conseller alguns dels incidents que hihan tingut lloc els darrers mesos.

Per fer front a aquesta situació, s'han pres una sèrie de mesures per augmentar la seguretat de la carretera. Concretament, es corregeixen revolts, s'amplia l'amplada de la calçada de 6,5 a 10 metres, es reordenen els accessos mitjançant rotondes i es millora la il·luminació i senyalització de la carretera. En total, aquests treballs tenen un cost de 3,5 milions d'euros.

Quan les obres estiguin enllestides, el conseller Nadal es va comprometre a estudiar la millora de la variant d'aquesta mateixa carretera al seu pas pel nucli urbà per Dosrius. Tot i això, el conseller no va voler avançar dates. "Podrem posar calendari quan estigui acabat l'accés des d'Argentona", va comentar.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive