capgros.com/Efe

La Universitat d'Estiu del Mar oferirà classes al juliol a Vilassar de Mar

Els cursos es faran els dies 7, 12, 14, 21 i 28 de juliol

Una nova edició de la Universitat d'Estiu del Mar i d'Ultramar organitzada per la Facultat de Nàutica, la Salle-Universitat Ramon Llull i l'entitat Bricbarca del municipi, se celebrarà a Vilassar de Mar al juliol.

Aquesta escola d'estiu, que es portarà a terme els dies 7, 12, 14, 21 i 28 de juliol, es centrarà en cinc temàtiques: "El comerç marítim amb India", "La restauració del San Ramon", "Les portes d'entrada a Europa de les mercaderies d'Orient", "L'Africa i Europa: comerç i exportació portuària" i, finalment, "La carrera dels Clippers".

Totes les sessions, que es faran al museu Monjo de Vilassar de Mar, excepte la del dimarts 12 de juliol que serà en el Port de Mataró, seran impartides per experts en la temàtica. Entre els ponents destaca el Cònsol General Honorari de l'India a Espanya, Luis Valeriano González, qui en la sessió inaugural parlarà sobre el comerç marítim d'Espanya amb aquest país, i la clausura de l'escola, que en aquest cas anirà a càrrec del Cònsol General de Guatemala, Francisco Soriano, segons que informa l'entitat Bricbarca.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive