capgros.com

La Unitat Mòbil Sindical s'instal·la al Carrefour de Cabrera

Aquest nou servei del sindicat CCOO atendrà les consultes dels treballadors cada dijous d'aquest mes de novembre

La Unitat Mòbil d'Atenció Sindical que ha posat en circulació el sindicat de Comissions Obreres al Maresme i el Vallès Oriental farà, durant el mes de novembre, parades setmanals al centre comercial Carrefour de Cabrera de Mar. En concret, el vehicle estarà instal·lat a l'aparcament del centre comercial tots els dijous del mes, de deu a una del migdia. En aquesta unitat mòbil s'hi pot trobar informació i orientació de condicions de treball, contractació, nòmina, salut laboral, horaris, vacances, formació, i eleccions sindicals.

La unitat mòbil sindical té com a finalitat principal assessora i donar informació sindical a peu dels llocs de treball per derivar-los després al sindicat, així com ajudar a la tasca sindical en centres de treball on hi ha empreses diverses i concentrades i grans superfícies i servir de suport als procesos d'eleccions sindicals.

L'equip de la unitat mòbil està integrat per un assessor sindical i dues persones més de suport, i pretén establir vincles amb els treballadors i demostrar la necessitat del sindicat.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive