-
-

capgros.com

La recollida de la brossa porta a porta s'ampliarà a tot Argentona

Durant aquest mandat també arribarà al Cros i a les urbanitzacions de Les Ginesteres, CAn RAimí, Can Cabot i Can Ribosa

El nou govern d´Argentona ampliarà el sistema de recollida de la brossa porta a porta al barri del Cros i a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Raimí, Can Cabot i Can Ribosa. Fins ara aquest model de recollida es duia a terme al nucli urbà i al veïnat de Madà, que representen aproximadament un 75% de la població.

La recollida selectiva a Argentona supera el 60%, per sobre de la mitjana catalana i de la comarca, que es situa al voltant del 37 i 40% respectivament. Però el consistori implantarà ara un únic model de recollida al conjunt del terme municipal, a més de fixar una taxa d’escombraries igual per a tots els veïns i veïnes d’Argentona.

En els propers mesos es definirà tota la campanya informativa i de sensibilització mediambiental, així com el procés de participació que s’impulsarà per tal de debatre amb la ciutadania del Cros i les urbanitzacions les particularitats de cada barri.  Aquesta ampliació del model a la resta del municipi, que afecta al voltant d’un miler d’habitatges, permetrà a Argentona augmentar el volum de residus recollits selectivament. Segons l'Ajuntament, d’aquesta manera s’aconseguirà rebaixar els costos d’incineració de la fracció rebuig i en paral.lel millorar també els ingressos en el retorn obtingut pels residus separats correctament.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive