Òscar Fernández

La jornada sobre inmigració del CCM estableix els reptes del fenòmen

L'experiència, que forma part del Pla Comarcal d'Integració, es repetirà a Premià de Mar i a Pineda

Sota el títol “Convivència en igualtat. Un repte per a tothom!” es van aplegar el dia 17 a l'EUM una vintena de persones per reflexionar i treballar sobre quin són els reptes de futur de la inmigració, un fenòmen sòcio-demogràfic històricament arrelat al Maresme. “Aquesta trobada hauria de servir per fomentar la participació en la planificació de la inmigració a la comarca”, comentava el Conseller Comarcal de Serveis a les Persones, Xavier Serra.

La jornada, que va començar a les 9'30 del matí i va acabar a les 12'45, va comptar amb grups de discussió i posades en comú de propostes i observacions, que més tard van ser votades per ordre de prioritats. També va haver-hi temps per esbossar quines haurien de ser les línies d'acció per treballar la inmigració i per debatre les conclusions finals, que estaran disponibles per a tothom a la web del Consell Comarcal. Com apuntava el conseller, “la intenció és la de recollir el que surti d'aquí per convertir-ho en política real”.

L'experiència, que forma part del Pla Comarcal d'Integració dels Inmigrants del Maresme, es repetirà el dia 24 d'abril a Premià de Mar i el 29 de maig a Pineda de Mar, per tal de contrastar les diferents realitats existents sobre inmigració de la comarca.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive