Òscar Fernández

La jornada sobre inmigració del CCM estableix els reptes del fenòmen

L'experiència, que forma part del Pla Comarcal d'Integració, es repetirà a Premià de Mar i a Pineda

Sota el títol “Convivència en igualtat. Un repte per a tothom!” es van aplegar el dia 17 a l'EUM una vintena de persones per reflexionar i treballar sobre quin són els reptes de futur de la inmigració, un fenòmen sòcio-demogràfic històricament arrelat al Maresme. “Aquesta trobada hauria de servir per fomentar la participació en la planificació de la inmigració a la comarca”, comentava el Conseller Comarcal de Serveis a les Persones, Xavier Serra.

La jornada, que va començar a les 9'30 del matí i va acabar a les 12'45, va comptar amb grups de discussió i posades en comú de propostes i observacions, que més tard van ser votades per ordre de prioritats. També va haver-hi temps per esbossar quines haurien de ser les línies d'acció per treballar la inmigració i per debatre les conclusions finals, que estaran disponibles per a tothom a la web del Consell Comarcal. Com apuntava el conseller, “la intenció és la de recollir el que surti d'aquí per convertir-ho en política real”.

L'experiència, que forma part del Pla Comarcal d'Integració dels Inmigrants del Maresme, es repetirà el dia 24 d'abril a Premià de Mar i el 29 de maig a Pineda de Mar, per tal de contrastar les diferents realitats existents sobre inmigració de la comarca.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive