capgros.com

La fira de ceràmica d'Argentona serà més internacional que mai

Hi participaran dinou artesans estrangers representant vuit països diferents

Un total de 83 terrissaires es trobaran a Argentona els propers dies 4, 5 i 6 d'agost per donar a conèixer i vendre al públic les seves produccions de ceràmica. D'ells, 49 (60%) són ceramistes de creació, 25 (30%) terrissaires, sis (7%) reproductors de ceràmica antiga i la resta pertanyen a d'altres categories. Aquesta serà l'edició amb més representants estrangers, dinou sobre un total de 83. La resta procedeixen de Calalunya (38) i Espanya (26). La classificació per països estrangers és la següent: França (7), Portugal (5), Bèlgica (2), Algèria, Tunísia, Russia, Grècia i Sèrbia amb un cadascun.

La Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d'Argentona s'ha consolidat, amb les seves 56 edicions, com la més important d'Espanya per la gran amplitud de representació de diferents procedències i és una de les cites obligades pels del seu gènere en el sud d'Europa. Els horaris de funcionament seran de deu del matí a deu de la nit amb una pausa al migdia entre 2/4 de tres i les cinc de la tarda.

Cal destacar també la gran quantitat d'activitats culturals paral·leles de què gaudirà el certamen: tres exposicions, tallers de torn i rakú, demostracions de ceràmica tradicional, debats i xerrades, instal·lació de Carme Osuna (Sevilla) i la segona Mostra de Cinema i Vídeo sobre Ceràmica, entre d'altres activitats.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive