Emma Teixidó

La Creu Roja d’Argentona garanteix la festa major als més grans

Els avis de residències i particulars viuen de primera mà la Fira de la Terrissa, les sardanes o la Trobada de puntaires

Els avis gaudeixen un any més de la Festa Major d'Argentona gràcies al servei d'acompanyament de la Creu Roja. Els voluntaris i treballadors de la Creu Roja d'Argentona s'han posat altra vegada a disposició de la gent gran amb poca mobilitat perquè delectin d'alguns dels actes com la Trobada de puntaires, la Fira de la Terrissa, el Cercavila, el Museu del Càntir i les Sardanes. L'objectiu, segons el responsable local de la Creu Roja, Jordi Lladó és, simplement, apropar-los a la festa.

Ja fa dos anys que aquest servei es va posar en marxa i ja hi ha uns 8 avis interessats a aprofitar-se'n. El nombre de persones grans al que s'apropa aquest servei pot arribar fins a 16, que provenen de residències o cases particulars, i que tenen a disposició un microbús que ha cedit la creu roja de Barcelona.

El servei està previst que comenci el dijous 4 d'agost, dia de Sant Domingo i fins el diumenge dia 7. De moment s'ha fet una programació de les sortides que poden interessar més als avis d'Argentona tot i que és susceptible a canvis depenent de les suggerències o conveniències personals. Cada avi anirà acompanyat d'un voluntari, se'ls subministra aigua i cadires de rodes per tots aquells que tinguin dificultat de mobilitat.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive