capgros.com

La canalització del carrer Andreu Guri haurà d'esperar a l'octubre

L'Agència Catalana de l'Aigua ha ajornat l'inici de les obres per tal de poder optar a una subvenció del Fons Feder

En una reunió amb els veïns per presentar el projecte de canalització del carrer Andreu Guri, a Arenys de Mar, l'ajuntament va anunciar que les obres començarien l'1 d'abril. Però ara, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha ajornat l'inici de la canalització per tal de poder-se acollir a les subvencions del Fons Europeu Feder, que posen com a condició per a rebre-les que les obres no hagin començat.

Davant aquest ajornament, el regidor d'Urbanisme, Lluis Blanchar, va demanar als responsables de l'ACA que les obres comencin a partir del mes d'octubre, un cop hagi passat la temporada d'estiu i de pluges. Al mateix temps, l'ajuntament aprofitarà aquest endarreriment per introduir en el projecte les millores de reurbanització que van demanar els veïns en la reunió informativa, celebrada el 4 de març, i que consistirien en la renovació del clavegueram, la xarxa elèctrica i la xarxa d'aigua.

La canalització del carrer Andreu Guri, finançada per l'ACA, té un pressupost de 700.000 euros. L'empresa Elecnor i Payma Cotas serà l'encarregada d'executar els treballs.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive