Emplaçament ón s'ubicarà l'hotel
Emplaçament ón s'ubicarà l'hotel

capgros.com/ACN

L'hotel del Lidl d'Arenys de Mar es podria obrir al 2008

L'establiment disposarà d'entre 80 i 100 habitacions i serà de preu econòmic

L'Ajuntament d'Arenys de Mar i l'empresa de supermercats Lidl han acordat construir el primer hotel del municipi a la zona comercial de la Muvisa, on Lidl té una de les seves superfícies comercials. L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, calcula que en un any i mig podria obrir les seves portes el nou hotel.

L'establiment disposarà d'entre 80 i 100 habitacions i serà de preu econòmic, amb una categoria de dues o tres estrelles. L'alcalde Rubirola ha informat que el client potencial d'aquest allotjament seran empresaris que visitin el polígon industrial que hi ha a la zona, així com persones de la tercera edat o clients del balneari que té Arenys de Mar a la carretera N-II.

Així doncs, tot i la categoria que es preveu, Rubirola no creu que el nou hotel, que gestionarà la cadena hotelera Sidorme, porti al municipi un turisme de baixa qualitat, ja que aquesta no és la seva finalitat. L'alcalde arenyenc ha explicat que el turista tindrà resposta a les seves necessitats amb altres futurs hotels.

En el cas de l'hotel del Lidl, el conveni signat entre l'Ajuntament i l'empresa, també preveu la rehabilitació de la masia de Can Mils per fer-hi un restaurant, a més de la conversió de l'actual Burger King en un Viena.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive