capgros.com

L'Hotel Colon paga a Caldes el deute que tenia des de 2005

Això no canvia les decisions preses sobre no renovar-li la concessió del balneari

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha comunicat que l'empresa gestora de l'Hotel Colón, Stel Groc SA, ha abonat el deute que tenia pendent amb el consistori per no pagar cànons i tributs i que ascendia a uns 700.00 euros. Segons l'equip de govern aquest deute  es va iniciar al 2005 i s'ha anat acumulant fins al dia d'avui. Rosa Pou, alcaldessa de Caldes, ha explicat que portaven tres mesos de converses entre l'actual equip de govern i el propietari de l'hotel Colon, Antoni López . El propietari havia anunciat que estava pendent de la venta d'una altra propietat que si es duia a terme li permetria finalitzar el deute amb l'Ajuntament.

"El pagament del deute és una passa important que en primer lloc, suposa un alleujament en la tresoreria de l'Ajuntament", ha explicat Pou. Segons l'alcaldessa, el pagament d'aquest deute també permetrà posar al dia una part important dels pagaments als proveïdors. L'alcaldessa  també ha volgut deixar clar que el fet de que l'empresa s'hagi posat al dia amb el pagament del deute, "no implica cap canvi en les decisions ja preses en quant a l'hotel". Pou es referia al ple del 25 d'abril en el que es va aprovar extingir la concessió del balneari a la plaça de les barques atorgada a Stel Groc S.A per compliment de termini.

Caldes es troba en un moment delicat sobre aquest tema, ja que busca un nou concessionari pel balneari (gestionat fora de temps i durant un màxim de sis mesos per l'actual propietari de l'Hotel) i també busca que algú compri l'hotel, que està en venda. El fet que siguin dons negocis amb sinèrgies per la seva ubicació però que un sigui de caràcter privat i l'altre una concessió pública dificulta l'operació.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive